Prohlášení o ochraně osobních údajů

Vážíme si důvěry našich zákazníků, proto vaše data, která nám poskytnete při nákupu, maximálně chráníme.

Zajímají vás zahradní jezírka? Staňte se členem naší stránky na facebooku! 

Úvodní strana Ochrana osobních údajů

 

Vaše data shromažďujeme výhradně proto, abychom zkvalitnili naše služby. Veškeré informace o vaší osobě používáme pouze pro naši potřebu a neposkytujeme je v žádné podobě nikomu jinému.

Ing. Jan Adámek, Star-fish, Chrudimská 146, 530 02 Pardubice, IČO:74004603, DIČ: CZ8002063300 jako správce a jako zpracovatel osobních údajů s daty nakládá dle znění Zákona o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb.

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Společnost Ing. Jan Adámek, Star-fish, Chrudimská 146, 530 02 Pardubice, IČO:74004603, DIČ: CZ8002063300 je registrovaným správcem osobních údajů, veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro bezproblémové doručení zboží. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá společnost Ing. Jan Adámek, Star-fish, Chrudimská 146, 530 02 Pardubice, IČO:74004603, DIČ: CZ8002063300 s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.

Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečena proti zneužití. Ing. Jan Adámek, Star-fish je ve smyslu § 5 odst. 5 zák. o ochraně osobních údajů oprávněna za účelem nabízení obchodu a služeb subjektu údajů jako správce jeho osobních údajů získaných v souvislosti se svojí činností použít jeho jméno, příjmení a adresu. Tyto osobní údaje je možno na písemnou žádost zákazníka vymazat z databáze. Správce osobních údajů poté nesmí dále uvedené údaje zpracovávat.

Stanete-li se zákazníkem internetového obchodu Jezirka-eshop.cz , dáváte již při registraci souhlas s tím, že údaje o vás a vašich nákupech budou shromažďovány a používány. S těmito údaji je zacházeno výhradně dle zákonem stanovených postupů, jak je uvedeno výše.

Poskytování dat třetím osobám

Vaše údaje a data, které uvádíte na našich obchodech jsou důvěrná a v žádném případě nejsou poskytována dalším subjektům mimo firmy Ing. Jan Adámek, Star-fish, s výjimkou partnerů zajišťujících platební styk jako jsou banky a úvěrové společnosti. Vždy však pouze v rámci jedné konkrétní platby s využitím těchto služeb a výhradně v mezích zákona na ochranu osobních údajů.

Firma Ing. Jan Adámek, Star-fish. poskytuje důvěryhodným třetím stranám a veřejnosti souhrnné statistické informace o zákaznících, návštěvnosti, obratu a některé další údaje. Tyto statistiky však nikdy neobsahují žádnou informaci, která by umožnila identifikovat jednotlivé zákazníky.

Dotaz na produkt / službu

Zaujaly vás informace na této stránce? Potřebujete znát více informací? Uvažujete o stavbě zahradního jezírka? Zašlete nám Váš dotaz.

Odesilatel

Kontaktní informace

Obsah zprávy

Položky označené (*) hvězdičkou jsou povinné.